Loading...
R&D |2019-01-25T12:31:50+01:00

MOE investerer i fremtiden

Vi leverer innovative løsninger og bidrager til en branche i udvikling.

Med øje for proaktiv rådgivning, specialiserede værktøjer og engageret samarbejde ønsker vi at blive din fortrukne sparringspartner i den tidlige designfase.

“Vi lever og ånder for at udvikle og hæve det faglige niveau i den danske byggeindustri.”

– Steffen E. Maagaard.
Samarbejde og vidensdeling

Samarbejde og vidensdeling

Vi samarbejder jævnligt med forskningsinstitutter og andre aktører i branchen, da vi har en ambition om at bringe vores ekspertise ind i et bredt spektrum af forskellige projekter, inden for udvikling af bæredygtige og sunde bygningsdesign.

Designstøtte med Multivariable og Interaktive Bygningssimuleringer
Vores metodik udvider arkitektens designrum og minimerer udfordringerne i bygningsdesign processen.
Vi sætter fokus på de mest kritiske og vigtigste parametre ved at foretage tusindevis af simuleringer, således vi kan rådgive beslutningstager og sammen identificere flere løsninger.
MIBS

Udviklingsprojekter

Som innovative specialister udfordrer vi de tekniske krav og muligheder for det effektive, intelligente og bæredygtige bygningsdesign.
Her kan du læse mere om nogle af de projekter, hvor vi har været med til at udvikle branchen og sætte nye standarder inden for Energi, Bæredygtighed og indeklima.

Publikationer

MOE investerer i forskning og udvikling. Derfor udgiver vi løbende artikler omkring vores forskning og innovative tiltag med ønsket om at deltage i udvikling af den danske byggebranche.

Hvis du ønsker at lære mere, kan du dykke ind i voresforskerbedømte publikationer HER…

Vi tror på at samarbejder forsknings institutter er utroligt vigtige for at forblive på forkant med ingeniørvidenskaben.
Vores samarbejder med universiteter tillader os, såvel som vores kunder, at få en unik indsigt i den seneste forskning inden for branchen.