Loading...
MIBS2019-01-25T14:23:03+00:00

Multivariable og Interaktive Bygningssimuleringer

Hos MOE ønsker vi at effektivisere og udvikle de bedst mulige bygningsdesign i branchen.

Det gør vi på baggrund af, at designprocessen for energirigtige og bæredygtige bygninger er kompleks og tidskrævende, og involverer mange beslutningstagere. For at øge effektiviteten af denne process, har vi udviklet nogle værktøjer til at lave Multivariable og Interaktive Bygningssimuleringer- MIBS produkter.

MIBS Produkter

Tidlig involvering

I de tidlige faser er mulighederne store, og design udvikler sig hurtigt, hvilket udfordrer ingeniøren til at yde passende beslutningsstøtte i tide. At træffe en god beslutning i de tidlige stadier vil åbne op for bedre bygningsperformance og lette arbejdsbyrden i senere detaljerede stadier.

mibs produkter

“Der er behov for et paradigmeskifte fra ustrukturerede, manuelle tilgange til automatiserede, probabilistiske beregninger, så vi sammen med designteamet og bygherre kan undersøge et langt større løsningsrum.”

-Torben Østergård

MIBS er blevet anvendt på:

Loading...

Et brud med traditionerne

Bygningssimuleringer er ofte bagud evaluerende af natur og giver kun lidt eller ingen vejledning om, hvordan man kan forbedre designet.
Vores metodik bryder med det traditionelle ingeniørarbejde, ved at kombinere og variere alle relevante parametre samtidigt og foretager derefter tusindvis af bygningssimuleringer for at afdække og undersøge arkitektens designrum.
Med MIBS kan vi forudsige konsekvenser og imødekomme ændringer hele vejen igennem byggeprocessen.

MIBS gør det muligt for os at bruge mere tid på at rådgive dig og sammen identificere flere løsninger.

“MIBS er en proaktiv, tværfaglig metodik til at
undersøge tusindvis af muligheder, så vi
hurtigt kan identificere de mest bæredygtige
og kosteffektive løsninger.”